VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUK AV OG SALG GJENNOM NETTSTEDET OG I MOBILAPPLIKASJONEN


1. INNLEDNING OG TJENESTE

1.1. Opplysninger om bedriften:  SYSTRA CAFÉ AS   er en bedrift som er registrert i Norge med organisasjonsnummer  990 974 721  og  med forretningsadresse i Ørskog (6240).

1.2. MVA-nummer:  Vårt MVA-nummer er  990 974 721.

1.3 Tjeneste: Vi tilbyr gjennom nettsted og mobilapplikasjonen  ("appen") online matbestilling  ( "bestillinger" ) for varer som er publisert i appen og på nettsiden. Alle bestillinger er tilgjengelig for levering eller henting på vår forretningsadresse. 


2. VILKÅR FOR TILGANG TIL NETTSIDEN OG APPEN

2.1. Tilgang til nettsiden og appen:  Du kan ha tilgang til flere funksjoner uten at du må foreta en bestilling eller registrere deg hos oss. 

2.2 Aksept av vilkår:  Ved å bruke matbestillingsfunksjonen, blir du bedt om å registrere deg med dine personopplysninger på en brukerkonto for å kunne gjennomføre bestillingen. Hvis du ikke aksepterer disse vilkårene, må du ikke registrere brukerkontoen og du vil ikke kunne bestille noen varer gjennom nettsiden eller i appen.

2.3. Endring av vilkår:  Vi kan endre disse vilkårene når som helst. Du bør sjekke disse vilkårene som du finner i hovedmenyen på nettstedet og i appen regelmessig for å gjennomgå de aktuelle brukervilkårene, for de er bindende for deg. Når du foretar en bestilling gjennom oss, er du dekket av personvernerklæring og vilkår og betingelser som gjelder på det tidspunktet du legger inn bestillingen.

2.4 Ansvar:  Du gjøres ansvarlig for å sikre at alle personer som har tilgang til appen via mobilenheten er informert om disse brukervilkårene og at de overholder dem.


3. DIN STATUS

3.1. Berettigelse og alder:  Når du foretar en bestilling via nettstedet eller i appen, garanterer du at:

3.1.1. Du er juridisk berettighet til å inngå bindende kontrakter, og

3.1.2. Du er minst 18 år gammel.


4. HVORDAN LEGGE INN BESTILLINGEN, BEHANDLING AV DIN BESTILLING OG HENTING

4.1 Legg inn bestillingen:  Når du har valgt varene du ønsker å bestille fra menyen og gitt annen nødvendig informasjon, får du mulighet til å sende inn bestillingen ved å klikke på "Bestill nå". Det er viktig at du kontrollerer all informasjonen du oppgir og at du retter opp eventuelle feil før du klikker på denne knappen, for så snart du har trykket på den, vil bestillingen bli behandlet og kan ikke korrigeres.

4.2 Endre eller kansellere bestillinger:  Når du har sendt bestillingen og den er bekreftet, har du ingen rett til å endre eller kansellere bestillingen. 

4.3 Behandling av dine bestillinger:  Når vi mottar din bestilling, begynner vi å forberede den og sende deg en melding via e-post at din bestilling er bekreftet og at den er under behandling.

4.4 Levering av bestillingen:  Estimert tid for å hente varen er kun veiledende. Vi kan ikke garantere at din ordre vil bli levert eller gjort tilgjengelig for henting innen beregnet tid.

4.5. Henting av ordre: Du godtar å hente varen selv, eller via en tredjepart med ditt samtykke. 


5. PRIS OG BETALINGSMETODE

5.1 Merverdiavgift: Prisene inkluderer mva, men kan være uten ekstra kostnader (hvis andre tilleggstjenester er  tilgjengelige for deg på bestillingstidspunktet). Slike kostnader vil bli lagt til det utestående totalbeløpet.

5.2. Feilaktige priser:  Appen inneholder forskjellige antall menyer, og det er mulig at noen av menyene kan inneholde uriktige priser. Hvis den riktige prisen for en bestilling er høyere enn prisen oppført i appen, vil vi vanligvis kontakte deg før gjeldende bestilling leveres. I så fall er vi på ingen måte forpliktet til å sikre at du får din bestilling til den feilaktig prisen, eller å gi deg kompensasjon for den uriktige prisen.

5.3. Betalingsmetoder:  Du kan velge mellom å betale med kredittkort eller kontant betaling. Betalingen gjennomføres når bestillingen hentes på vår forretningsadresse. 


VILKÅR FOR PERSONVÆRN

Vi er forpliktet til å beskytte personvernet til alle som besøker nettstedet eller appen, inkludert alle besøkende som har tilgang til nettstedet eller tjenestene gjennom appen eller annen plattform eller enhet. Vi ber deg lese gjennom følgende personvernbestemmelser, som forklarer hvordan vi bruker og beskytter din informasjon.

Når du besøker og/eller bruker tjenesten på nettstedet eller i appen er du innforstått med, og hvor dette kreves samtykker du til, at din informasjon hentes inn, brukes og overføres slik det er spesifisert i disse bestemmelsene.


1. INFORMASJON SOM VI HENTER INN FRA DEG

1.1. Når du besøker nettstedet eller appen, kan du bli bedt om å oppgi informasjon om deg selv som omfatter navnet ditt, kontaktdata (som f.eks. telefonnummer og/eller mobiltelefonnummer samt e-postadresse) og betalingsinformasjon (som f.eks. kredittkort- eller bankkortinformasjon). Vi kan også hente inn informasjon om din bruk tjenesten og informasjon om deg fra materialet (som f.eks. meldinger og vurderinger) som du poster på nettstedet eller i appen, samt fra e-postene eller brevene som du sender til oss.

1.2. Vi henter inn og håndterer følgende persondata: navn, e-postadresse, gateadresse, mobiltelefonnummer, passord og kredittkortnummer.

1.3. Hvis du åpner SYSTRA CAFE-informasjon og/eller nettstedet eller tjenesten gjennom mobile digitale medier, som (men ikke begrenset til) mobiltelefon, nettbrett eller andre enheter/teknologi, inkludert mobileapplikasjon, må du forvente at vår innhenting og bruk av data slik det er spesifisert i disse personvernbestemmelsene gjelder i den sammenhengen også. Vi kan hente inn teknisk informasjon fra din mobilenhet eller din bruk av nettstedet eller tjenesten gjennom en mobil enhet, for eksempel posisjonsdata og visse egenskaper til, og ytelsesdata om, din enhet, bærefrekvens/operativsystem inkludert typen enhet og forbindelse, IP-adresse, mobile betalingsmetoder, interaksjon med annen vareteknologi, som bruk av NFC-brikker, QR-koder eller bruk av mobilekuponger. 


2. BRUK AV DIN INFORMASJON

2.1. Din informasjon gjør oss i stand til å gi deg tilgang til de relevante delene av nettstedet og appen for å tilby deg tjenesten. Den gjør oss også i stand til å fakturere deg, og gjør at vi kan kontakte deg ved behov angående tjenesten. Vi vil for eksempel bruke din informasjon for å kunne tilby deg statusoppdateringer eller annen informasjon angående din bestilling per e-post, telefon, mobiltelefon eller mobile meldingstjenester (f.eks. PUSH-VARSLINGER osv.). Vi vil også bruke og analysere informasjonen som vi henter inn, slik at vi kan administrere, støtte, forbedre og utvikle forretningsdriften vår for ethvert annet formål enten statistisk eller analytisk og som hjelp til å forhindre svindel. 

2.2. Vi kan bruke din informasjon til å kontakte deg om hvordan du ser på tjenesten, og for å varsle deg av og til om viktige endringer eller utviklinger som er gjort på tjenesten eller nettstedet.

2.3. Hvis du har indikert tilsvarende, samtykker du i at vi kan bruke din informasjon for å nå deg med informasjon om våre andre produkter og tjenester som du kanskje kan være interessert i, inkludert tjenester som kan være gjenstand for direkte markedsføring, og vi vil kanskje kontakte deg angående dette både per brev, telefon, mobil meldingstjeneste (PUSH-VARSLINGER) og per e-post.


3. SIKKERHET OG DATAOPPBEVARING

3.1. Vi iverksetter tiltak for å beskytte din informasjon fra uautorisert tilgang og mot ulovlig prosessering, utilsiktet tap, destruksjon og skade. Vi oppbevarer din informasjon i en rimelig tidsperiode eller så lenge loven krever det.

3.2. Hvis du har valgt et passord som gir deg tilgang til visse deler av nettstedet eller appen, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. Vi råder deg til at du ikke bør dele passordet ditt med noen. Såfremt vi ikke fremlegger passordet ditt for tredjepart i vanvare, er ikke vi ansvarlige for noen som helst uautoriserte transaksjoner som er gjort med bruk av ditt navn og passord.

3.3. Det er ikke 100% trygt å overføre informasjon via Internett eller app. Selv om vi vil iverksette de tiltakene som skal til for å beskytte din informasjon, kan vi ikke garantere sikkerheten når du overfører dine data til nettstedet eller appen. Enhver overføring skjer for din egen risiko. Når vi har mottatt informasjonen din, vil vi bruke strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å prøve å forhindre uautorisert tilgang.


4. ENDRINGER I VÅRE PERSONVERNBESTEMMELSER

4.1. Alle endringer i personvernbestemmelsene våre blir postet på nettstedet og i appen, hvis passende, via varsel per e-post.